Rritet çmimi i biletës së autobusit në linjën Prishtinë-Gjakovë

Tanimë është rritur edhe çmimi i biletave. Sot është bërë e ditur që është rritur çmimi i biletës së autobusëve…

​Rritet numri i rasteve aktive me COVID-19 në Kosovë

Është rritur numri i rasteve aktive me COVID-19 në Kosovë. Aktualisht sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike…

ATK inkason 124 milionë euro më shumë se më 2020, qarkullimi i bizneseve rritet për 33 përqind

Drejtori i ATK-së Ilir Murtezaj ka thënë se një ndër objektivat kyçe të kësaj Administrate është edhe inkasimi  dhe përmbushja…

Pandemia COVID-19, rritet borxhi publik në 1.5 miliardë euro

Ekonomia e Kosovës gjatë vitit 2020 ka pasur rënie prej 5.5 përqind, ndërsa borxhi publik është rritur në 1.5 miliardë…