Rriten çmimet e naftës para Samitit të OPEC-ut

Çmimet e naftës, shumë të paqëndrueshme që nga zbulimi i variantit të ri të Covid-19, rifilluan të rriten fuqishëm vetëm…

Rriten importet, MINT fillon hetimet për ëmbëlsirat dhe biskotat nga Serbia

Për shkak të rritjes enorme të importit të mallrave nga Serbia, veçanërisht të produkteve konditorike, të cilat po i shkaktojnë…

Bie numri i rasteve me koronavirus në Spitalin e Gjakovës, rriten kërkesat për shërbimet post-COVID

Në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës “Isa Grezda” aktualisht janë duke u trajtuar pesë pacientë me COVID-19, ndërsa tre janë…

​Rritet numri i ankesave për shkelje disiplinore të prokurorëve

Në gjashtë mujorin e parë të vitit 2021 është rritur numri i ankesave dhe kërkesave për fillimin e procedurave disiplinore…
error: