Përse disa duhanpirësit arrijnë moshën 100 vjeçare

Edhe pse duhani shkatërron trupin e tyre, ata megjithatë mbijetojnë dhe arrijnë të jetojnë njëqind vjet. Të gjithë duhanpirësit e…

​Pezullimi i vendimit të ZRRE-së, reagon Shoqata për Energji të Ripërtëritshme

Shoqata për Energji të Ripërtëritshme (ShERK) ka reaguar pas situatës së krijuar së fundmi, pasi Gjykata e Apelit e vërtetoi…

KOSTT-i në gjendje të rëndë financiare, rrezikohen të mbesin punëtorët pa paga, shkas pagesa e rrymës në veri

Kryesuesi i Bordit të Ndërmarrjes Publike KOSTT, Jeton Mehmeti, paralajmëron se kjo kompani është në gjendje të rëndë financiare, ku…