Liburn Aliu dhe Fejzi Kiqina premtojnë rregullimin e lumit “Drenica”

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka takuar kandidatin për kryetar të Drenasit, Fejzi Kiqina. Aliu e…

Kërkohet që Kuvendi ta trajtoj rregullimin e tregut të energjisë dhe pasojat e shkaktuara nga pandemia tek bizneset

Rregullimi i tregut të energjisë, ligji i naftës dhe pasojat e shkaktuara nga pandemia tek bizneset duhet të trajtohen në…

​Si ta organizoni më mirë emailin tuaj?

Kontrolli i emailit tuaj duhet të jetë prioriteti juaj si në fillim të orarit të punës ashtu edhe kur e…