Katër shenjat e horoskopit që respektojnë me përpikëri rregullat

Ka njerëz me shpirt të lirë dhe nga ata që ndjekin me përpikëri rregullat në jetë. Kjo është lista e…

Austria me rregulla të reja strikte, kthen 100 turistë britanikë në kufi

Austria ka refuzuar të lejojë hyrjen e rreth 100 turistëve britanikë në rajonin e skive të Tirolit për shkak të…