Hajdari: Po rritet besimi për bashkëpunime ekonomike dhe investime në Kosovë

Ministrja e Tregtisë, Rozeta Hajdari ka shkruar se me qeverisjen e mirë demokratike, reformat institucionale, avancimin e politikave dhe ligjeve…

Hajdari: Bashkëpunimi ekonomik me Kroacinë me rëndësi të madhe për Kosovën

Ministria e Tregtisë, Rozeta Hajdari ka thënë se bashkëpunimi me Kroacinë dhe intensifikimi i mëtutjeshëm i marrëdhënieve ekonomike është me…

PDK kërkon shkarkimin e ministres Rozeta Hajdari

Partia Demokratike e Kosovës (PDK), në seancën e sotme (e mërkurë) të Kuvendit të Kosovës, kërkoi shkarkimin e ministres së…

Miratohet Projektligji për investime të qëndrueshme, Kurti: Vendos bazën për përkrahjen e industrisë vendore

Qeveria e Kosovës, sot, në mbledhjen e parë për këtë vit, miratoi Projektligjin për investime të qëndrueshme, përmes të cilit…

Dënimi për mosraportim të pasurisë, Hajdari: S’kemi të bëjmë me përfitim, çështje e lëshimit të kohës

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, sot foli  për dënimin me 700 euro nga Gjykata Themelore në Prishtinë…

Hajdari: 2022 ishte vit me shumë sfida që ndikuan në ekonominë dhe tregun tonë

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, sot deklaroi se viti 2022 ishte vit shumë dinamik dhe me shumë sfida në…

Ministrja Hajdari dënohet me 700 euro për mosraportim të pasurisë

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari është dënuar me 700 euro gjobë. Kështu ka informuar sot Gjykata Themelore…

Hajdari: MINT ka mbështetur me 9.8 milionë euro 139 biznese eksportuese

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka thënë se ministria që ajo drejton ka mbështetur në shumën prej…

Hajdari: Kosova ka përparësi të shumta për investime të huaja

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, sot deklaroi Kosova ka përparësi të shumta për investime të huaja. Ministria…

Hajdari: Kosova ka potencial rininë, por mungon aftësimi dhe arsimi profesional

Kosova e ka potencialin kryesor rininë, përmes kësaj vendi mund të arrijë shumë për zhvillim dhe transformim të industrisë, por…