​Kelmendi: Kroacia ngriti shtab emergjent, kujdes maksimal për të lënduarit

Pas ngjarjes tragjike që ndodhi mëngjesin e së dielës ku humbën jetën dhjetë persona, institucionet e Republikës së Kosovës që…

Qeveria në proces të rishikimit të buxhetit, ekonomistët kërkojnë harmonizim të rimëkëmbjes

Qeveria është në proces të konsolidimit të rishikimit të buxhetit e që pritet shpejt ta aprovojë dhe ta dërgojë në…
error: