Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Salla moderne e konferencave ne ROYAL G MAX

Ndër ambientet moerne të ROYAL G MAX është edhe salla e konferencave. Salla e konferenca është 220 metra katrorë me…

Provoni ndjesinë relaksuese në qendrën Spa dhe pishinën e brendshme të Royal G MAX

Royal G MAX Hotel & Spa ndodhet në brigjet e bukura të detit Adriatik, 20 minuta nga qendra e Durrësit,…

Royal G Hotel & Spa, ndër më të preferuarit për kosovarët

Royal G Hotel & Spa, mbetet njëri ndër hotelet më të preferuar për pushuesit kosovarë. Gjatë pushimeve në Durrës, kosovarët…
error: