Japonia me robot kundër blerësve që nuk mbajnë maska ​antiCOVID-video

Japonia ka filluar provat për një robot që do t’ju kujtojë të vendosni një maskë dhe të ruani distancën shoqërore…

Rumani: Spitali në Konstanca përdor një robot dezinfektues

Spitali i Sëmundjeve Infektive në Konstanca përdor një robot të lartë të dezinfektimit të ajrit dhe sipërfaqes, me një efikasitet…

Kinezët me robot për ekzaminim të koronavirusit

Studiuesit në një nga universitetet më të mëdha të Kinës kanë hartuar një robot për të cilin thonë se mund…

Roboti që nxjerr gjak/Së shpejti kjo do të jetë e mundur

Testimi i parë i një roboti prototip për nxjerrjen e gjakut provoi të jetë mjaft i suksesshëm. Në të ardhmen,…
error: