​Miratohet rishikimi i buxhetit për vitin 2021

Deputetët e Kuvendit të Kosovës më 69 vota për kanë miratuar Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Kosovës për…

VV arsyeton rishikimin e buxhetit: Do të rriten të hyrat dhe zvogëlohet borxhi publik

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja ka deklaruar se me anë të rishikimit të buxhetit do të rriten të hyrat…

​Komisioni për Integrime Evropiane miraton projektligjin për rishikim të buxhetit

Komisioni për Integrime Evropiane me 6 vota për ka miratuar projektligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës…

​Komisioni për Legjislacion nuk e mbështet raportin me amandamente për projektligjin për rishikim të buxhetit

Komisioni për Legjislacion nuk e ka mbështetur raportin me amendamente për Projektligjin për rishikimin e buxhetit. Me katër abstenime dhe…

MASHTI ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve nga pagesa e semestrave

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve…

Përplasje për rishikimin e buxhetit, Hoti i reagon ministrit Murati: Mos ia fut kot, po i mashtroni kreditorët ndërkombëtar

Rishikimi i buxhetit për vitin 2021, veçanërisht neni 15 paragrafi 5 i ligjit bazik, ka bërë që të ketë sulme…

​Ministri Murati përplaset me opozitën për rishikimin e buxhetit

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati është përplasur me deputetët opozitarë në seancën e sotme të Kuvendit. Duke…

​Ministri Murati: Përmes rishikimit të buxhetit synojmë mposhtjen e pandemisë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se përmes rishikimit të buxhetit si qeveri synojnë mposhtjen e pandemisë,…

Murati: Me rishikim të buxhetit do të mundësohen 420 milionë euro mbështetje për ringjallje ekonomike

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati ka thënë se me rishikim të buxhetit do të mundësohen 420 milionë euro…
error: