​Ministri i Shëndetësisë thotë se do të rishikohen masat antiCOVID: S’jam i intersuar që bizneset të mbahen të mbyllura

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi gjatë raportimit në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale tha se do të ketë rishikim…

​Bizneset: Kalimi në tregun e hapur të energjisë ka një kosto të pa përballueshme, të rishikohet komplet baza ligjore

Në takimin e grupeve parlamentare me  përfaqësuesit e biznesit për të diskutuar daljen në treg të hapur të energjisë për…

Deputeti i AAK-së kërkon të rishikohen masat anti-COVID-19: Populli në varfëri e dënimet e ashpra

Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Gazmend Syla ka thënë se institucionet e Kosovës brenda orësh…

Së shpejti nis rishikimi i procesit të emërimit të noterëve

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e organizatave joqeveritare të cilët kanë qenë zëri më…