A është i nevojshëm rinumërimi i plotë? Monitoruesit të ndarë, KQZ pret Supremen

Së fundmi janë shtuar zërat se duhet të ketë një rinumërim të plotë të votave pasi dyshimeve që ka pasur…

Përfundon rinumërimi i votave me postë dhe atyre nga jashtë vendit për kandidatët e AAK-së

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka përfunduar rinumërimi i votave me kusht dhe atyre nga jashtë vendit, pas vendimit…

​Vijon rinumërimi i 494 vendvotimeve, procesi pritet të mbyllet nesër

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve me qëllim që sa më shpejt të shpall rezultatet përfundimtare për subjektet politike dhe kandidatët, ka…

Vijon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori…