Hidhet poshtë kërkesa e VV-së për rivotim në 23 vendvotime në Prizren

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka vlerësuar të pabazuar kërkesën e Lëvizjes Vetëvendosje për anulim të rezultatit…

KQZ vendos për rinumërim të 8 vendvotimeve për kryetar dhe 35 për Kuvende Komunale

Mospërputhja e të dhënave në formularët e rezultateve, ngatërrimi i kategorive të fletëvotimeve si dhe mospërputhja e votave të subjekteve…
error: