​Këshilli Drejtues i UP jofunksional, MASHTI: Shumë shpejtë emërojmë anëtarët e rinj

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” prej javësh është jofunksional për shkak të dorëheqjes së disa prej anëtarëve…

​Plani i qeverisë për arsimin konsiderohet i përgjithshëm

Edukimi parashkollor, tekstet e reja shkollore, shkollimi profesional, sistemi i bursave, arsimi i lartë pa pagesë dhe themelimi i fondit…

Mirëpritet pushimi pranveror për nxënësit

Pushimi pranveror për të gjitha nivelet e arsimit para universitar është mirëpritur nga përfaqësuesit e prindërve, DKA-ve dhe mësimdhënësve, ndërkohë…

​Në prill mbahet testi pilot për PISA, njohësit e arsimit nuk presin rezultate të mira

Dy mijë e 240 nxënës nga 40 shkolla në nivel vendi janë përzgjedhur për të marrë pjesë në testin pilot për…

Testi i arritshmërisë dhe i maturës mund të shtyhen për shkak të rasteve me COVID-19

Rritja e ditëve të fundit të numrit të rasteve me COVID-19 e ka vënë në dyshim mbajtjen e testit të…
error: