ShBA do të rihapë kufijtë me Meksikën dhe Kanadanë për udhëtarët e vaksinuar plotësisht

Nga nëntori, Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) do të rihapë kufijtë e saj me Meksikën dhe Kanadanë për udhëtarët…