​Ruçi: Rezultati përfundimtar i dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja e ndërsjellë

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Gramoz Ruçi ka deklaruar se rezultati përfundimtar i dialogut Kosovë-Serbi duhet të jetë njohja e…

Sot përfundon afati për ankesa në PZAP

Sot mbyllet afati që subjektet politike dhe kandidatët të dorëzojnë ankesat e tyre në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa…

​KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve në Podujevë e Mitrovicë të Veriut

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Podujevës dhe…