Mbyllet xhiroja e 35-të e Superligës së Kosovës me plot rezultate befasuese

Sot janë zhvilluar pesë ndeshjet e xhiros së 35-të në Superligën e Kosovës ku janë regjistruar disa rezultate mjaftë befasuese.…

​Superliga/ Ja rezultatet e të gjitha ndeshjeve nga pjesa e parë

Kanë përfunduar 45 minutat e para të të gjitha ndeshjeve të Superligës së Kosovës, të vlefshme për xhiron e 34-të.…

Premier Liga angleze/Ja rezultatet e pjesëve të para

Momentalisht janë duke u zhvilluar tre ndeshje në Premier Ligën angleze, ku kanë përfunduar pjesët e para dhe kemi disa…

Ja rezultatet e pjesëve të para të ndeshjeve të Ligës së Kampionëve

Ka përfunduar pjesa e parë në të dy ndeshjet që po zhvillohen momentalisht në Ligën e Kampionëve, ku kemi disa…

Liga e Evropës/Përfundojnë pjesët e para në këto ndeshje, ja rezultatet

Kanë përfunduar pjesët e para në katër ndeshjet që po zhvillohen momentalisht në Ligën e Evropës, ku kemi disa rezultate…

Mbyllen pjesët e para, ja rezultatet në Kupën e Kosovës

Kanë përfunduar pjesët e para në tri ndeshjet e sotme të Kupës së Kosovës, ku kemi disa rezultate tejet interesante.…

Ja rezultatet e pjesëve të para në Superligën e Kosovës

Ka përfunduar pjesa e parë në tri ndeshjet që po zhvillohen momentalisht në Superligën e Kosovës, ku kemi disa rezultate…

​Dogana shënon 16.5 përqind më shumë të hyra në dymujorin e parë të këtij viti

Përmbyllja e muajit shkurt 2022 ka prodhuar rezultate në rritjen e të hyrave të Doganës të Kosovës. Në një komunikatë…

Mbyllen pjesët e para në dy ndeshjet e Superligës së Kosovës, ja rezultatet

Ka përfunduar pjesa e parë në dy ndeshjet që po zhvillohen momentalisht në Superligën e Kosovës, ku kemi disa rezultate…

Liga e Evropës/Përfundojnë pjesët e para në këto ndeshje, ja rezultatet

Kanë përfunduar pjesët e para në katër nga tetë ndeshjet momentale që po zhvillohen në Ligën e Evropës, ku kemi…