Basha kujton masakrën e Srebrenicës: PD do të paraqes rezolutë për të dënuar atë dhe gjenocidin serb në Kosovë

Basha kujton masakrën e Srebrenicës: PD do të paraqes rezolutë për të dënuar atë dhe gjenocidin serb në Kosovë Basha…

Përfaqësuesit shqiptarë dorëzojnë rezolutë për gjenocidin e Srebrenicës në Parlamentin e Serbisë

Grupi parlamentar “Lugina e Bashkuar – SDA Sanxhak” ka dorëzuar në procedurë parlamentare në Kuvendin e Serbisë rezolutën për gjenocidin…