​Nuk kalon rezoluta e PDK-së për ndërprerje të grevës

Rezoluta e propozuar nga PDK-ja lidhur me grevën e përgjithshme në arsim dhe administratë publike nuk mori mbështetjen e mjaftueshme…

Kuvendi i Shqipërisë përcjell në KiE rezolutën mbi pa bazueshmërinë e raportit të Dick Marty-t

Kuvendi i Shqipërisë i përcolli zyrtarisht sot Këshillit të Evropës Rezolutën “Mbi pa bazueshmërinë e pretendimeve për trafikimin e paligjshëm…

​Miratohet rezoluta për mosliberalizimin e vizave

Me 65 vota për, legjislativi ka miratuar rezolutën e propozuar nga AAK për liberalizimin e vizave. Kjo rezolutë është harmonizuar…

Rezoluta e Shqipërisë kundër raportit të Dick Martyt nuk prodhon efekt juridik për Specialen

Rezoluta “Mbi pabazueshmërinë e pretendimeve për trafikimin e paligjshëm të organeve njerëzore në Kosovë dhe Shqipëri” e votuar unanimisht nga…

VV prezanton rezolutën për rritjen e çmimeve: Duhet të mbrohen qytetarët

Ushtruesja e detyrës së shefes së Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se qytetarët duhet të mbrohen…

SHBA: Nënshkruhet rezoluta që mbështet aplikimet e Finlandës e Suedisë në NATO

Udhëheqësit e lartë demokratë dhe republikanë në Senat kanë nënshkruar një rezolutë që mbështet aplikimet e Finlandës dhe Suedisë për…

Nuk kalon rezoluta për rritjen e çmimeve, shtyhet sërish Projektligji për festat zyrtare

Në seancën e sotme parlamentare, me propozimin e deputetit Fridon Lala sërish është shtyrë për një seancë të ardhshme shqyrtimi…

​S’kalon rezoluta lidhur me vendimin e ZRrE-së për rritjen e çmimit të energjisë elektrike

Me 20 vota për, 42 kundër dhe një abstenim, nuk ka kaluar rezoluta e propozuar për vendimin e ZRrE-së për…

Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit

15 marsi njihet si Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit që ka për qëllim mbrojtjen e konsumatorëve. Mbrojtja ka të bëjë me…

FSHF del me rezolutë kundër dhunës dhe pushtimit ushtarak rus në Ukrainë

Këtë të mërkurë nisën punimet për Asamblenë e Përgjithshme Zgjedhore të Zakonshme të FSHF-së, që do të mbyllen më 15…