​Një vit nga vdekja e veprimtarit dhe veteranit të UÇK-së, Rexhë Krasniqi

Sot të bëhen një vit nga vdekja e veprimtarit dhe veteranit të UÇK-së, Rexhë Krasniqi. Krasniqi ishte zë i artikuluar…

PDK shpreh ngushëllime për vdekjen e Rexhë Krasniqit

Pas një sëmundje të shkurtër si pasojë e COVID-19, dje ka vdekur veprimtari i çështjes kombëtare, Rexhë Mehmet Krasniqi.  …

Thaçi: Pikëlluese ishte vdekja e Rexhë Krasniqit

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka ngushëlluar për vdekjen e veprimtarit dhe veteranit të UÇK-së, Rexhë Krasniqi. Kreu i shtetit…

Sot i jepet lamtumira veprimtarit dhe veteranit të UÇK-së Rexhë Krasniqit

Pas një sëmundje të shkurtër si pasojë e COVID-19, vdiq në moshën 66-vjeçare veprimtari i çështjes kombëtare, Rexhë Mehmet Krasniqi.…
error: