​Alarmi për bombë në Rektorat sërish i rrejshëm

Alarmi për bombë në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës sërish ka rezultuar i rremë. Kjo është konfirmuar edhe nga ana…

Alarmi për mjet shpërthyes te Rektorati doli të jetë i rremë

Policia e Kosovës ka larguar shiritat nga hapësirat e bllokuara te Rektorati i Universitetit të Prishtinës, pas alarmit për mjet…

Objekti i Fakultetit të Bujqësisë, SKV hedh akuza për keqpërdorime

Lëvizja Studentore ”Studim Kritikë Veprim” përmes një aksioni para hyrjes së Rektoratit të Universitetit të Prishtinës kërkoi që objekti i…

​Shtyhet hapja e konkursit për pranimin e studentëve në UP, shkak akreditimi

Këshilli Shtetëror i Cilësisë ende nuk e ka përmbyllur procesin e akreditimit. Kjo është arsyeja që ende nuk është hapur…

Avokati i Popullit: Konkursi për doktoratë i UP-së përbën diskriminim

Avokati i Popullit në zbatim të funksioneve të tij kushtetuese dhe ligjore, publikoi raportin me rekomandime në ankesat e parashtruara…

Punëtorët e sigurimit fizik protestojnë para Rektoratit të Universitetit të Mitrovicës

Punëtorët e sigurimit fizik të Rektoratit të Universitetit të Mitrovicës, sot protestojnë për shkeljet ligjore nga ana e kompanisë. Siç…