SHBA rekomandon që qytetarët të shmangin lundrimet në anije

Qendra Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) u tha qytetarëve që të shmangin lundrimet pavarësisht se ishin të…

​Qeverisë i rekomandohet të merren masa shtesë për prodhuesit vendor

Drejtori ekzekutiv i Klubit të Prodhuesve, Astrit Panxha i cili ishte pjesë marrës gjatë prezantimit të masave për mbështetjen e…

​Kuvendit i rekomandohet miratimi i Projektligjit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes ka i ka rekomanduar Kuvendit miratimin në parim të Projektligjit për…

​Kuvendit do t’i rekomandohet shkarkimi i anëtarit të KGjK-së, Driton Muharremi

Pas mbledhjes së jashtëzakonshme të Komisionit për Legjislacion, kryetari i këtij komisioni Adnan Rrustemi tha se kanë marr vendim për…

Kërkohet suspendimi i një polici që mori pjesë në arrestimin e veteranit të UÇK-së

Inspektorati i Policisë së Kosovës (IPK) ka rekomanduar sot suspendimin e të pjesëtarëve të saj, për shkelje gjatë detyrës. Njëri…

Komisioni për Mbikëqyrjen e AKI-së kërkon nga qeveria emërimin e drejtorit të ri të këtij institucioni

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë ka kërkuar që sa më parë të emërohet drejtori i ri…

Qeverisë i rekomandohet që në afatin më të afërt ta emërojë drejtorin e AKI-së

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë ka rekomanduar Qeverinë e Kosovës që në një afat sa më…

​KQZ-së i rekomandohet që t’i certifikojë të gjithë kandidatët për deputetë

Zyra për Regjistrim dhe Certifikimin e Partive Politike në KQZ i ka rekomanduar kolegjiumit në këtë institucion të certifikoi të…
error: