​Ekspertët: Postat ilegale të Serbisë do të ktheheshin në qendra votimi për konflikte në të mirë të Serbisë dhe Rusisë

Mesazhe telefonike për pjesëmarrje në referendum të Serbisë janë dërguar në telefon të qytetarëve serbë të Kosovës. KosovaPress ka siguruar…

PDK nuk do të marrë pjesë në seancën e jashtëzakonshme

Partia Demokratike e Kosovës nuk do të marrë pjesë në seancën e jashtëzakonshme të thirrur për nesër. Sipas kësaj partie…

PDK nuk merr pjesë në seancën e nesërme në Kuvend

Partia Demokratike e Kosovës nuk do të marrë pjesë në seancën e jashtëzakonshme që do të mbahet nesër në lidhje…

Miratohet kërkesa e Kurtit për seancë të jashtëzakonshme, temë referendumi serb në Kosovë

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër duke filluar nga ora 14:00, do të mbahet seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit…