​Kuvendit i kërkohet që t’i ratifikojë katër marrëveshje ndërkombëtare

KDI i ka kërkuar Kuvendit të Kosovës që të ratifikojë katër marrëveshjet ndërkombëtare dhe që të njëjtat mos të mbetet…
error: