Rasti “Abi Çarshia”, gjashtë vjet burgim për dy zyrtarët e Prizrenit

Gjykata Themelore në Prizren, të martën, ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarve Islam Thaqi dhe Jetmire Vrenezi për keqpërdorim…