​Mbi 5,600 raste aktive me COVID

Aktualisht në të gjithë vendin në total numri i rasteve aktive me COVID është 5 mijë e 650. Komuna e…

Afër 6 mijë raste aktive me COVID

Aktualisht në të gjithë vendin në total numri i rasteve aktive me COVID është 5 mijë e 992. Komuna e…

Mbi 7,800 raste aktive me COVID-19

Aktualisht në të gjithë vendin në total numri i rasteve aktive me COVID është 7 mijë e 837. Komuna e…

​Mbi 7 mijë raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 7 mijë e 399 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 331 raste te reja,…

COVID, afër 8 mijë raste aktive dhe një i vdekur

Aktualisht janë 7 mijë e 988 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 618 raste te reja,…

​Afër 10 mijë raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 9 mijë e 914 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 1 mijë e 30…

​Bie numri i rasteve aktive me COVID-19

Aktualisht janë 9 mijë e 464 raste aktive me COVID-19, apo 462 më pak se të hënën. Të dhënat e…

​Tre të vdekur nga COVID-19 në Kosovë

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 1 mijë e 853 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa tre persona…

​Mbi 9800 raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 9 mijë e 820 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 1 mijë e 187…

​9300 raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 9 mijë e 300 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 978 raste te reja,…