Katër të vdekur dhe mbi 3 mijë raste me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 3 mijë e 617 raste me COVID-19 në Kosovë, nga 13 mijë e 928…

Mbi 28 mijë raste aktive me COVID-19

Kosova aktualisht ka 28 mijë e 751 raste aktive me koronavirus. Numri më i lartë i rasteve aktive është në…

Afër 9 mijë raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

Krahas rritjes së numrit të rasteve pozitive me COVID-19, është rritur edhe numri i rasteve aktive me këtë virus. Aktualisht…

Mbi 21 mijë raste aktive me COVID-19

Është rritur numri i rasteve aktive me koronavirus në Kosovë. sipas të dhënave të fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë…

Mbi 12 mijë raste aktive me COVID-19

Krahas rritjes së numrit të rasteve pozitive me COVID-19, është rritur edhe numri i rasteve aktive në Kosovë. Aktualisht në…

Mbi 7 mijë raste aktive me COVID-19

Krahas rritjes së numrit të rasteve pozitive me COVID-19 është rritur edhe numri i rasteve aktive me këtë virus. Aktualisht…

​Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

Aktualisht në Kosovë janë 5 mijë e 678 raste aktive me COVID-19. Komuna e Prishtinës ka numrin më të lartë…

144 raste pozitive me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 144 raste me COVID-19 në Kosovë, nga 3 mijë e 908 testime. Ndërkohë që…

872 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar se prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e…

Mbi 300 raste aktive me COVID

Kosova, ndryshe nga vendet e tjera të rajonit, vazhdon të ketë një situatë të qetë pandemike. Gjithsesi, ekspertët shëndetësorë ftojnë…