Dogana e Kosovës kërkon nga mërgimtarët që ta raportojnë korrupsionin

Dogana e Kosovës u ka uruar mirëseardhje mërgimtarëve e njëkohësisht ka kërkuar nga ata që të raportojnë nëse hasin në…

Pacienti ikën nga Klinika e Psikiatrisë

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se një pacient ka ikur nga Klinika e Psikiatrisë në…

​Ministrja Hajdari raporton në Komisionin për Ekonomi

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari do të raportojë këtë të martë para deputetëve anëtarë të Komisionit për…

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e AKI-së

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), Petrit Ajeti do të raportojë sot në Komisionin për Mbikëqyrjen e AKI-së.…

​Ministrja Haxhiu sot merr pjesë në Komisionin për Legjislacion

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu do të raportojë sot në Komisionin për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullatoren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen…

Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Siguri

Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Siguri

Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Siguri

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti do të raportojë sot në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe…