Rriten rastet e fëmijëve që raportojnë dhunën

“Dhuna nuk ka justifikim”, “Dhuna nuk ka disiplinë”, janë mesazhet që u ekspozuan në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, e që…

Xhelal Sveçla dhe drejtori i policisë raportojnë në Komisionin për Siguri

Sot do të mblidhet Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes. Ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Xhelal Sveçla do…
error: