IKD: Gjyqtarët kanë zgjidhur 115 lëndë më pak sesa që janë të obliguar

Gjatë vitit të kaluar është shënuar rekord i ngritjes së numrit të lëndëve kontestimore të pazgjidhura të cilat barten vit…

Kuvendi i Serbisë miratoi raportin për dialogun me Kosovën

Për miratimin e dokumentit të titulluar “Raporti për procesin e negociatave me ‘institucionet e përkohshme të vetëqeverisjes’ në Prishtinë”, votuan…

PE: Marrëveshja finale mes Kosovës e Serbisë të bazohet në njohjen reciproke

Parlamenti Evropian për herë të parë ka thënë se marrëveshja përfundimtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë duhet të “bazohet në njohjen…

DASH publikon raportin mbi liritë fetare: Kosova me probleme të trashëguara

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi sot raportin vjetor mbi gjendjen e lirisë së besimit në botë, që përfshinë të dhëna…

Tregtia ilegale e lëkurës së gomarit po lulëzon në rrjetet sociale, zbulon raporti

Sipas një hetimi të ri, shitja e paligjshme e lëkurës së gomarëve po lulëzon në tregjet online, me tregtarët që…

​Arsimi, kohezioni social dhe rimëkëmbja e gjelbër janë prioritetet kryesore për popullin e Kosovës

Arsimi me cilësi të lartë, kohezioni social dhe një rimëkëmbje e gjelbër u identifikuan si dimensionet më të rëndësishme për…

MD: Prokuroria Speciale, me vrap del për të propaganduar njëanshëm rezultatin e raportit për Astrit Deharin

Ministria e Drejtësisë, ka kritikuar Prokurorinë Speciale që publikoi raportin e Institutit zviceran për Astrit Deharin, ende pa iu dorëzuar…

Ministrja Hajdari raporton në Komisionin për Ekonomi

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari do të raportojë këtë të martë para deputetëve anëtarë të Komisionit për…

​GAP: Projektet komunale ngecin deri në shtatë vjet

Shpërfaqen dhjetëra mangësi dhe sfida që pushteti lokal ka në arritjen e standardeve të dëshiruara, në procesin e investimeve publike,…