Kuvendi miraton raportin vjetor të ndërmarrjes KOSTT

Me 79 vota “për”, asnjë “kundër” e asnjë abstenim është miratuar raporti vjetor i Ndërmarrjes Publike Operatori i Sistemit, Transmisionit…

Pozita kërkon mos-miratimin e raportit vjetor të AAC-së

Pozita ka rekomanduar që të mos miratohet raporti vjetor i Autoritetet të Aviacionit Civil të Kosovës (AAC) për vitin 2020.…

Sot seanca e Kuvendit, 12 pika në rend të ditës

Sot në Kuvendin e Kosovës do të vazhdojë seanca plenare, për të pasuar më pas me seancë të re. Në…

Kuvendi s’miraton raportin vjetor të KPMShC-së

Kuvendi i Kosovës nuk ka miratuar raportin vjetor të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës për vitin…

Kuvendi nuk miraton Raportin vjetor të RTK-së për vitin 2020

Me 62 vota kundër, Kuvendi i Kosovës nuk ka miratuar raportin vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020. Komisioni…

​Miratohet raporti vjetori i Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 76 vota për kanë miratuar raportin vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për…
error: