​Deputeti Muja kërkon të rishikohet pa eufori vendimi për benefitet e deputetëve

Pas debatit publik për përfitimet enorme për karburante nga disa deputetë, kryetari i Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere, Armend…