Likaj: Është detyrë e të gjithëve t’u ofrojmë kujdes personave me Sindromën Down

Ministri në detyrë i Arsimit, Ramë Likaj, deklaroi sot se është detyrë e të gjithëve që t’ua ofrojmë kujdesin e…

Likaj: Jam i befasuar me dorëheqjet në KShC, nuk kam qenë në dijeni për arsyet e prezantuara

Ministri në detyrë i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj është deklaruar rreth dorëheqjes së pesë anëtarëve në Këshillin…

Likaj përuron shkollën në Drobesh, mbikëqyrë nga afër fillimin e gjysmëvjetorit të dytë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, së bashku me kryeministrin në detyrë, Avdullah Hoti, ka marrë pjesë në përurimin…

Likaj për fillimin e gjysmë-vjetorit të procesit mësimor: Bashkë ia arritëm t’i mbajmë shkollat e hapura

Sot ka nisur gjysmë-vjetori i dytë i procesit mësimor. Ministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka uruar…

Sot nis gjysmë-vjetori i dytë i procesit mësimor

Pas 30 ditësh pushim, më shumë se 345 mijë nxënës të nivelit para-universitar sot do t’u rikthehen bankave shkollore. Gjysmë-vjetori…

Likaj fton mësimdhënësit dhe nxënësit për respektim të masave anti COVID-19

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj me rastin e fillimit të gjysmëvjetorit të dytë, ka uruar të gjithëve nxënësit dhe mësimdhënsit…

Ministria e Arsimit pranon donacion nga italianët

KFOR-i italian ka dhuruar 18 tabela multumediale për Ministrinë e Arsimit, kontribut në përmirësimin e metodave të mësimdhënies për shkollat…

Likaj: Mungesa e buxhetit e vështirëson realizimin e kërkesës së SBASHK-ut për mjete shtesë

Ministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka thënë se në mungesë të buxhetit do jetë e vështirë…