Verërat e shijshme të “Kosova Wine” shijohen e vlerësohen në të gjithë botën

Rahoveci vazhdon ta ruajë traditën dymijë vjeçare të vjeljes së rrushit dhe prodhimin e verërave. Këtë traditë e ruan me…

Pandemia i shkaktoi dëme mbi 30 mijë euro, fermeri nga Krusha e Madhe në prag të falimentimit

 Janë më shumë se 30 mijë euro humbje që ka pësuar familja Duraku gjatë kohës së pandemisë. Tash e më…

Rahoveci shënon “Ditën e Çlirimit”

Kuvendi Komunal i Rahovecit me seancë solemne, ka shënuar sot “Ditën e Çlirimit”, me ç’rast janë kujtuar luftëtarët dhe dëshmorët…

Seanca solemne për ditën e çlirimit në Rahovec

Me rastin e shënimit të Festës së “14 Qershorit” Ditës së Çlirimit të Rahovecit, Kuvendi komunal i Rahovecit mban seancë…

Në Rahovec sot ritestohen 12 pacientë me koronavirus

Janë 36 raste të cilat janë konfirmuar deri më tani me Covid-19 në Rahovec. Në ketë komunë gjatë ditës do…

Vërshimet dhe breshëri kaplojnë komunën e Rahovecit

Rrebeshet intensive, vërshimet dhe breshëri, sot pasdite përsëri kanë përfshirë komunën e Rahovecit. Zonat më të prekura nga breshëri janë…

Pako ushqimore dhe higjienike për komunitetet pakicë në Rahovec

Komuna e Rahovecit ka pranuar 175 pako ushqimore dhe higjienike për pjesëtarët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian nga organizata…

Rahoveci drejt stabilizimit me Covid-19

Në Komunën e Rahovecit deri më tani janë identifikuar 24 raste me Covid-19, ku dy prej tyre janë duke u…

​Visar Hajrullaga këndon për banorët e një lagje në Rahovec

Qytetarët e Rahoveci në këtë kohë pandemie kanë gjetur një mënyrë shumë të veçantë për t’u disponuar. Pikërisht për këtë…
error: