Mustafi adreson kritika të ashpra karshi ndarjes së buxhetit në Luginë

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginë, Ragmi Mustafi  ka thënë se, tashmë janë miratuar buxhetet komunale për vitin 2023…

Mustafi jep detaje ku do të shpenzohen mjetet e ndara nga Qeveria e Kosovës

Kryetari i Këshilli Kombëtar Shqiptar e Lugina e Preshevës, Ragmi Mustafi pasi Qeveria e Kosovës ndau 1.2 milion euro për…

Mustafi: Serbia është e vetmja që e ndalon me ligj flamurin kombëtar shqiptar

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi ka treguar se në Serbi janë 23 Këshilla Kombëtare të Pakicave Nacionale dhe…

Mustafi: Do të vazhdojmë betejën politike për legalizimin e simboleve kombëtare shqiptare

Flamuri kuq e zi është ngritur në ndërtesën e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginë, për të shënuar 110 vjetorin e…

Mustafi dhe Abdrakhmanov diskutojnë për diskriminimin e shqiptarëve në Luginë

Kryetari i këshillit kombëtar të shqiptarëve në Luginë, Ragmi Mustafi ka pritur në takim komisarin e lartë për pakicat kombëtare…

Mustafi: Është jetike që çështja e Luginës të jetë pjesë e marrëveshjes Kosovës-Serbi

Kryetari i Këshillit Nacional Shqiptar të Luginës së Preshevës, Ragmi Mustafi, e ka vlerësuar të jashtëzakonshme dhe historike vizitën që delegacioni…

Mustafi: Me presidenten Osmani diskutuam për regjistrimin e popullsisë në Luginë

Regjistrimi i popullsisë dhe përfshirja e Luginës së Preshevës në dialogun Kosovë-Serbi, kanë qenë temat që u trajtuan në takimin…

Mustafi: Zgjidhja e çështjes së Luginës është në tavolinën e Uashingtonit

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi teksa ka publikuar një fotografi në rrjetin social Facebook me të deleguarin amerikan…