Nis numërimi i fletëvotimeve me postë për zgjedhjet në Dragash

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve sot ka filluar numërimi i fletëvotimeve përmes postës që i takojnë përsëritjes së…

​KQZ pritet t’i shpallë të shtunën rezultatet përfundimtare të raundit të dytë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pritet që nesër të shpallë rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të zgjedhjeve lokale të cilat…

Nis numërimi i votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i numërimit të votave me kusht dhe atyre të personave me…

​Kosova në heshtje zgjedhore

Partitë politike mbrëmë përmbyllen fushatën pesëditore për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale që pritet të mbahen nesër në Kosovë.…

Sot fillon rinumërimi i 292 vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve sot në ora 09:00 fillon rinumërimi i 292 vendvotimeve që u takojnë Zgjedhjeve Lokale…

Përfundon numërim i votave me kusht në Dragash, këto janë rezultatet

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka përfunduar numërimin e votave me kusht dhe nevojave të veçanta për kandidatët kryetar të…

Fillon rinumërimi i 43 vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve filloi procesi i rinumërimit të 8 vendvotimeve të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe…

KQZ vendos për rinumërim të 8 vendvotimeve për kryetar dhe 35 për Kuvende Komunale

Mospërputhja e të dhënave në formularët e rezultateve, ngatërrimi i kategorive të fletëvotimeve si dhe mospërputhja e votave të subjekteve…