​Qeveria miraton ndryshimin e Ligjit për Sigurim Shëndetësor

Qeveria e Kosovës ka ndryshuar Programin Legjislativ për vitin 2021. Kudër të kësaj, në mbledhjen e sotme, ekzekutivi miratoi një…

Infermierët paralajmërojnë protestë, e quajnë fyes vendimin e Qeverisë për shtesat prej 60 euro

Sindikata e infermierëve, oda e infermierëve dhe shoqatat e infermierëve në mbledhjen e sotme kanë marrë vendim që posa të…

Tahiri: Qeveria ka dështuar në planin operacional të vaksinimit

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri, ka deklaruar se qeveria ka dështuar në…

​Qeveria merr një sërë vendimesh, miratohet edhe ndarja e mjeteve buxhetore për subvencion të policave kufitare

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme ka marrë një sërë vendimesh.  Kabineti qeveritar, i udhëhequr nga kryeministri, Albin Kurti…

​Pas zjarreve, Kurti shkon në Suharekë: Jam këtu të shoh çka mund të ndihmojmë

Pas zjarreve që përfshinë disa pjesë të Komunës së Suharekës, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti shkoi për vizitë. Kurti bashkë…

Hamza-Kurtit: Nëse vazhdoni kështu do të identifikoheni si qeveria e cila e ka rrit borxhin publik më së shumti

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës(PDK), Bedri Hamza nuk pret që Qeveria Kurti të realizojë premtimet dhe projektet e paraqitura…

Kurti: Qeveria do të ndihmojë në zvogëlimin e hendekut në të mes komuniteteve

Një fond prej 200 mijë euro Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) do t’i ndajë për organizatat e…