Hajredini: Deri në dhjetor do të hartojmë raportin shtetëror për zbatimin e konventës

Deri në dhjetor do të hartohet raporti shtetëror për zbatimin e Konventës për të Drejtat e Fëmijëve. Kështu u tha…

Në ditën Botërore të Fëmijëve, është mbajtur takimi i Komitetit Ndërministror për të Drejtat e Fëmijëve

Drejtori i Zyrës për Qeverisje të Mirë, Habit Hajredini tha se çështja e të drejtave të fëmijëve është prioritet i…

Kriza e banesave në Gjermani: Numri i apartamenteve do të jetë gjysma e objektivit të qeverisë

Numri i lejeve për ndërtimin e njësive të banimit në Gjermani ka rënë ndjeshëm edhe në shtator, sipas të dhënave…

Ngarkohen me përgjegjësi të reja dy zëvendësministra të Qeverisë Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka ngarkuar me përgjegjësi dhe detyra të reja dy zëvendësministra të Qeverisë, të cilët i…

Rezervat shtetërore diskutohen në Qeveri në mbledhje të mbyllur

Qeveria ka mbajtur mbledhje të mbyllur në diskutimin për rezervat shtetërore. Kryeministri Albin Kurti deklaroi se ka ndërmarrë reforma dhe…

Nënshkruhet marrëveshja për kredinë 15 milionëshe për Telekomin

Për të përkrahur ristrukturimin e brendshëm të Telekomit të Kosovës, Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati, së bashku…

Qeveria jep detaje nga takimi me NJSI-në

Kryeministri Albin Kurti së bashku me ministrin e Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe ministrin e Financave Hekuran Murati takuan…

LDK: Ka qasje tendencioze të qeverisë për t’ua vështirësuar punën komunave

Grupi Parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës po mban tryezë diskutimi me përfaqësues të sindikatave dhe organizatave jo qeveritare në…

Shoqëria civile: Të shuhet ndërmarrja publike NKEC dhe të ndalet politizimi dhe kapja e saj

Konsorciumi i organizatave të shoqërisë civile i përbërë nga Grupi për Studime Juridike dhe  Politike (GLPS), Instituti GAP dhe Instituti…

Qeveria miraton disa nisma për lidhje të marrëveshjeve ndërkombëtare

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e mbajtur të mërkurën ka marrë një sërë vendimesh. Ekzekutivi miratoi gjashtë vendime për shpronësim…