Krasniqi: Kurti të fokusohet tek qeverisja dhe jo tek zgjedhjet, qeverinë në hije e formojmë në shkurt

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, thotë se Qeveria Kurti në vitin e parë në pushtet ka treguar…