​Reciprociteti për targat konsiderohet vendim strategjik që e fuqizon Kosovën në aspektin ndërkombëtar

Reciprociteti për targat ndaj automjeteve serbe po konsiderohet si vendim strategjik që do ta fuqizojë Kosovën në aspektin ndërkombëtar. Efektet…

Lidhjet e Vuçiqit dhe qeverisë serbe me mafian?

Një skandal i madh mafio-politik po trondit Serbinë. Lidhjet e krimit të organizuar me gjasë arrijnë deri në krye të…