Mblidhet Komisioni i Posaçëm për parandalimin e përhapjes së koronavirusit

Për herë të parë sot do të mblidhet në ora 12:30 Komisioni i Posaçëm për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.…

Qeveria themelon komision të posaçëm për parandalimin e koronavirusit

Qeveria e Kosovës sot ka themeluar komisionin e posaçëm për parandalimin e infeksionit koronavirus. Në mbledhjen e jashtëzakonshme të qeverisë…

Kurti: SHBA aleat i pazëvendësueshëm, nuk premtoj heqje vizash

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, deklaroi se Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë partnerë e aleatë të pazëvendësueshëm të vendit…

Qeveria voton projektligjin për buxhetin e vitit 2020

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka votuar projektligjin për ndarjen buxhetore për vitin 2020. Të gjitha shpenzimet buxhetore…

Qeveria ndan 10 milionë euro për t’u ballafaquar me koronavirusin

Qeveria e Kosovës ka miratuar planin e veprimit për të ballafaquar me koronavirusin. Mbi bazën e kësaj në mbledhjen e…

OAK kërkon urgjent nga qeveria qe të sigurojë një fond për mbrojtjen e bizneseve

Oda e Afarizmit të Kosovës kërkon nga Qeveria e Kosovës që të ndërmarr masat e nevojshme duke siguruar një fond…

Qeveria mblidhet për projektligjin për buxhetin 2020

Qeveria e Kosovës do të mbajë sot mbledhje ku do të paraqitet edhe projektligji për buxhetin e vitit 2020. Këtë…

Projektligji për buxhetin 2020 pritet të mbledhë qeverinë

Qeveria e Kosovës pritet që nesër të mbajë mbledhje ku do të paraqitet edhe projektligji për buxhetin e vitit 2020.…

​Programi qeveritar përbëhet nga 217 masa, Instituti EPIK i quan mision të (pa)mundur

Më 6 mars Qeveria ka miratuar Programin e saj 2020-2023 për “Kosovën gjithëpërfshirëse, me drejtësi dhe zhvillim të qëndrueshëm”. Programi…