Masat e reja nuk do të jenë të njëjta për secilën komunë

Qeveria e Kosovës do të detyrohet të marrë masa të reja sa i përket kufizimit të lëvizjes së qytetarëve, pasi…

Qeveria autorizon ministrin e Shëndetësisë që të nxjerr vendime për parandalimin e pandemisë

Në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë është zhvilluar mbledhja korresponduese, (mbledhje elektronike) e Qeverisë në detyrë, e 24-ta…

Qeveria në dorëheqje mban mbledhjen korresponduese, merr disa vendime

Kryeministri në detyrë i Qeverisë së Republikës së Kosovës, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë ka thirr mbledhjen…

Qeveria me vendim të ri për përdorimin e telefonave fiks dhe mobilë në institucionet qeveritare

Kryeministri në detyrë i Qeverisë së Republikës së Kosovës, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë ka thirr mbledhjen…

Kurti refuzon idenë e AAK-së: Pakoja emergjente është zgjidhja

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti i është përgjigjur propozimit të AAK-së për t’i dhënë secilit qytetarë të Kosovës nga 100…

Vendimi për ndalimin e qarkullimit mbetet në fuqi deri më 12 prill

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhjen korresponduese ku është vendosur që vendimi për ndalimin e qarkullimit të lirë të qytetarëve…

KIE: Ndërmarrjet publike dhe ato privat të trajtohen në mënyrë të njëjtë nga Qeveria e Kosovës

Këshilli i Investitorëve Evropian (KIE) duke kujtuar rëndësinë e operatorëve privat për krijimin e vendeve të punës dhe mundësive të…

Qeveria arsyeton vendosjen e veriut në karantinë: Janë 16 raste me COVID-16

Qeveria e Kosovës më në fund ka reaguar për situatën e krijuar në veri pas vendosjes në karantinë të Mitrovicës…