Kurti refuzon idenë e AAK-së: Pakoja emergjente është zgjidhja

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti i është përgjigjur propozimit të AAK-së për t’i dhënë secilit qytetarë të Kosovës nga 100…

Vendimi për ndalimin e qarkullimit mbetet në fuqi deri më 12 prill

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhjen korresponduese ku është vendosur që vendimi për ndalimin e qarkullimit të lirë të qytetarëve…

KIE: Ndërmarrjet publike dhe ato privat të trajtohen në mënyrë të njëjtë nga Qeveria e Kosovës

Këshilli i Investitorëve Evropian (KIE) duke kujtuar rëndësinë e operatorëve privat për krijimin e vendeve të punës dhe mundësive të…

Qeveria arsyeton vendosjen e veriut në karantinë: Janë 16 raste me COVID-16

Qeveria e Kosovës më në fund ka reaguar për situatën e krijuar në veri pas vendosjes në karantinë të Mitrovicës…

​Qytetarët të shqetësuar, kërkojnë nga Qeveria masa për shpëtimin e ekonomisë

Për shkak të përhapjes në masë të madhe të Pandemisë globale COVID-19, Qeveria e Kosovës ka ndërmarr një mori masash.…

Policia zbaton urdhrat, qeveria e kënaqur me respektimin e kufizimit të lëvizjes

Masat e qeverisë për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe veturave private janë duke u respektuar në masë të madhe…

AGK-ja thotë se punëtorët medial janë të përfshirë në Pakon Emergjente

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka pranuar përgjigjen zyrtare nga Ministria e Financave dhe Transfereve (MFT) lidhur me kërkesën e…

Qeveria arsyeton bordet, opozita i quan politike, reagon edhe shoqëria civile

Pas shkarkimeve të anëtarëve nëpër bordet e ndërmarrjeve publike nga ana e Qeverisë së Kosovës, dhe zëvendësimit me anëtarë të…