Zyra e Kryeministrit në grevë, kundërshton Rregulloren për Organizimin e Brendshëm

Mbi gjysma e zyrtarëve të Zyrës së Kryeministrit dhe zyrtarë të ish-Ministrisë së Integrimit Evropian kanë hyrë në Grevë më…

IKD kërkon nga Qeveria Hoti të tërhiqet nga përzgjedhja e drejtorit të ri të PK-së

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) reagoi ndaj vazhdimit të procesit të rekrutimit për pozitën e drejtorit të përgjithshëm të…

Ndahen mjetet shtesë për zgjedhjet e parakohshme

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike,  në të cilën ka miratuar ndarjen e mjeteve shtesë për Komisionin Qendror të…

Hoti nga Drenasi: Do t’u dalim në ndihmë familjeve që janë dëmtuar nga vërshimet

Si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut të cilat shkaktuan vërshime, rreth 50 persona janë evakuar nga shtëpitë tyre…

Vetingu në dorën e qeverisë së re

Vetingu vazhdon të konsiderohet si mundësia e vetme për të rikthyer besimin në sistemin e drejtësisë në vend, por që…

Viti filloi e përfundoi me kryeministër në detyrë, ekzekutivi në 2020

Në kolltukun e shefit të qeverisë u ulën tre kryeministra këtë vit. Në 12 muajt e 2020-ës levat e pushtetit…

​Qeveria e Kosovës për marrëveshjen me ShBA: Garanton investimet amerikane në Kosovë

Qeveria e Kosovës e vlerëson Marrëveshjen për Nxitjen e Investimeve (IIA) që ia mundëson Korporatës së SHBA-së për Zhvillim Ndërkombëtar…

Qeveria shpall një Investitor Strategjik, emëron edhe dy borde publike

Me kërkesën e Kryeministrit të Republikë së Kosovës, Avdullah Hoti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është mbajtur…

Qeveria mban mbledhje elektronike, ja vendimet që u morën

Me kërkesë të Kryeministrit të Republikës së Kosovës Avdullah Hoti, dhe në pajtim me Rregulloren e Punës, Qeveria e Republikës…

Hoti: Buxheti 2021 siguron stabilitet për funksionimin e institucioneve

Kryeministri Avdullah Hoti, miratimin e buxhetit për vitin 2021 e ka quajtur buxhet që siguron stabilitet për funksionimin e institucioneve,…
error: