​Seminari për Gjuhën… vlerësohet me ndikim të madh

Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare ka hapur edicionin e 41-të të tij. Në ceremoninë ku morën pjesë…

Qerimi: Institucionet të ofrojnë infrastrukturë të nevojshme për personat me aftësi të kufizuara

Me temën “Caktimi i prioriteteve të cilat shteti duhet t’i përmbushë pas përfshirjes së Konventës për të Drejtat e Personave…

Qerimi takoi Wieland, diskutuan për fuqizim të partneriteteve me institucione evropiane

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Qerim Qerimi zhvilloi sot takim me zëvendëspresidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland, me ç’rast diskutuan rreth…

Shënohet 20-vjetori i Degës së Infermierëve, vlerësohen si boshti i sistemit shëndetësor

Infermierët janë heronjtë e padukshëm dhe falë tyre janë përmirësuar shërbime shëndetësore në Kosovës. Kështu u tha sot në konferenca…

Programi STEMinists, Kurti: Mundësi e mirë për promovimin e barazisë gjinore

Është mbajtur sot (e hënë) konferenca e parë të programit STEMinists të organizuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe…

Rasti “Bejta”, Qerimi: Do të presim vendimin e Këshillit të Etikës

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Qerim Qerimi deklaroi sot se rastin e profesorit të UP-së, Bekim Bejta e kanë shqyrtuar…