Kastrati viziton urën e rrënuar nga vërshimet në Hajnoc të Kamenicës

Kryetari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati së bashku me zyrtarin e Ministrisë së Infrastrukturës Isa Berisha dhe ekipin për…

Kastrati takim me zëvendës ambasadorin e Hungarisë, diskutojnë për bashkëpunimin në fushën e rinisë

Kryetari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati së bashku me drejtorin për Kulturë, Rini dhe Sport Arianit Ibrahimi kanë pritur…

​Kryetari Kastrati merr vendim për ngritje të gatishmërisë emergjente

Pas reshjeve të mëdha të shiut dhe vërshimeve në lokalitete të ndryshme, i pari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati,…

Qëndron Kastrati flet për pandeminë, reformën në arsim dhe mundësinë për rikandidim

Komuna e Kamenicës është ndër komunat e para që u prekën me virusin e padukshëm SARS-COV-2. Krahas shëndetit të shumë…

Reparti i Urgjencës në QKMF-në e Kamenicës pajiset me mjetet e nevojshme të teknologjisë

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, së bashku me drejtoreshën e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Suna Zajmi-Krasniqi, kanë vizituar Qendrën Kryesore…

Kamenica dhe HANDIKOS shpërndajnë dhurata për fëmijët me nevoja të veçanta

Kamenica dhe HANDIKOS shpërndajnë dhurata për fëmijët me nevoja të veçanta Komuna e Kamenicës së bashku më HANDIKOS, kanë shpërndarë…

​Dhurohen pako ushqimore për familjet me asistencë sociale në Kamenicë

Komuna e Kamenicës së bashku me Shoqatën Humanitare “Bereqeti” nga Prishtina, që funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës,…

Nis ndërtimi i shtëpisë për familjen Mavrovqani në Kamenicë

Komuna e Kamenicës në bashkëpunim me Qeverinë e Kosovës dhe shoqatën humanitare ”Gagica”, kanë filluar ndërtimin e shtëpisë për familjen…

𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢 “𝐌𝐚 𝐤𝐮𝐩𝐭𝐨 𝐡𝐞𝐬𝐡𝐭𝐣𝐞𝐧” 𝐩ë𝐫 𝐤𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐞 𝐭ë 𝐬𝐡𝐮𝐫𝐝𝐡ë𝐯𝐞 𝐭ë 𝐊𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐜ë𝐬 𝐬𝐡𝐩ë𝐫𝐛𝐥𝐞𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐞 ç𝐦𝐢𝐦𝐢𝐧 “𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 𝐀𝐜𝐡𝐢𝐯𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 Aw𝐚𝐫𝐝 𝟐𝟎𝟐𝟎” 𝐧𝐠𝐚 𝐐𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐀𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐤𝐞

𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢 “𝐌𝐚 𝐤𝐮𝐩𝐭𝐨 𝐡𝐞𝐬𝐡𝐭𝐣𝐞𝐧” 𝐩ë𝐫 𝐤𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐞 𝐭ë 𝐬𝐡𝐮𝐫𝐝𝐡ë𝐯𝐞 𝐭ë 𝐊𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐜ë𝐬 𝐬𝐡𝐩ë𝐫𝐛𝐥𝐞𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐞 ç𝐦𝐢𝐦𝐢𝐧 “𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 𝐀𝐜𝐡𝐢𝐯𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 Aw𝐚𝐫𝐝 𝟐𝟎𝟐𝟎” 𝐧𝐠𝐚 𝐐𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐚…

Kastrati viziton punët në sanimin e rrugëve me asfalt, kërkon përmirësim të cilësisë së punimeve

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, së bashku me shefin e kabinetit Meriton Ramabaja, kanë vazhduar me vizitat në…