Qëndron Kastrati: Kamenica s’kthehet mbrapa, puna e përparimi fitojnë përballë manipulimit

Kryetari aktual i Kamenicës Qëndron Kastrati ka shprehur bindjen e tij se do të jetë në krye të kësaj komune…

Kastrati diskuton me KEDS për përmirësimin e energjisë elektrike në komunën e Kamenicës

Kryetari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, sot ka takuar këshilltarin ekzekutiv të KEDS, Fidan Dushi, si dhe përfaqësues të…

Kamenicë, përmbyllen punimet energjetike në Muçiverc për furnizimin me ujë të gjashtë fshatrave

Komuna e Kamenicës po vazhdon me punët përfundimtare për realizimin e projektit për zgjidhjen e problemit të qytetarëve për furnizimin…

Qëndron Kastrati: Me profesionistë të ndershëm e të përkushtuar për Kamenicën

Kandidati i pavarur për kryetar të komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka zhvilluar një takim sic e ka quajtur ai…

Qëndron Kastrati premton mbështetje për personat me nevoja të veçanta

Kandidati i PSD-së për kryetar të Kamenicës, njëherësh kryetari aktual Qëndron Kastrati po vazhdon takimet me qytetarët e kësaj komune…

Qëndron Kastrati merr mbështetjen e Hodonocit dhe Roganës në garën për kryetar të Kamenicës

Kandidati aktual nga radhët e PSD-së, njëherësh kryetari i Kamenicës Qëndron Kastrati ka vazhduar sot fushatën zgjedhore në Hodonoc dhe…

Qëndron Kastrati në Kopërnicë dhe Shipashnicë të Epërme: Kamenica s’kthehet prapa

Kandidati për të parin e Kamenicës, njëherësh kryetari aktual Qëndron Kastrati ka vazhduar fushatën për garën zgjedhore të 17 tetorit.…

Kastrati i jep Policisë së Kosovës në shfrytëzim veturën e tij zyrtare

Kryetari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati i ka dhënë Policisë së Kosovës për shfrytëzim veturën e tij zyrtare në…

Zyrtare: Qëndron Kastrati kandidat për kryetar të Kamenicës

Kryetari aktual i Kamenicës Qëndron Kastrati ka shpallur sot edhe zyrtarisht kandidaturën e tij edhe për një mandat katërvjeçar në…