Kastrati premton furnizim me ujë të pijshëm dhe urbanizimin e Malishevës

Kandidati i Nismës Socialdemokrate për kryetar të Malishevës, Ekrem Kastrati premton furnizim me ujë të pijshëm dhe transformimin e komunës…