Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

​Hoti: Miratimi i planeve për Qendrën Historike dhe ai për Kalanë e Prizrenit kontributi më i madh për ruajtjen e trashëgimisë kulturore

Hoti: Miratimi i planeve për Qendrën Historike dhe ai për Kalanë e Prizrenit kontributi më i madh për ruajtjen e…
error: