Rifunksionalizohet aplikacioni që njofton në kohë reale për qarkullimin e autobusëve të Trafikut Urban

Është rifunksionalizuar aplikacioni mobil nëpërmjet të cili mund të njoftoheni në kohë reale për qarkullimin e autobusëve të Trafikut Urban.…

Do të ndalohet qarkullimi i kombi-busëve nga Mitrovica dhe Vushtrria për në Prishtinë

Është paralajmëruar që në ditët në vijim do të ndalohet qarkullimi i kombi-busëve nga Mitrovica dhe Vushtrria. Kjo u diskua…

​MMPHI: Rrugët që menaxhohen prej nesh janë të qarkullueshme

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës informoi se pas reshjeve të borës ditën e djeshme, të gjitha rrugët kanë…

Vizita e presidentit kroat, policia njofton se përkohësisht do të ketë bllokim të rrugëve në Prishtinë

Sot do të ketë ndërprerje të përkohshme të qarkullimit në rrugët e Prishtinës. Kjo për shkak të vizitës së presidentit…

Rama publikon pamje nga Rruga e Arbrit, tregon se kur do të hapet për qarkullim

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama mëngjesin e sotëm e ka nisur duke publikuar pamje nga rruga e Arbrit. Kryeministri Rama…

​Protestë, sot nuk do të ketë transport të udhëtarëve në Kosovë

Duke filluar nga sot nuk do të ketë transport publik në trafikun urban-periferik dhe ndër urban në gjithë vendin për…

Vështirësohet qarkullimi i rrugës në magjistralen Prishtinë-Ferizaj

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se janë paraqitur pengesa për qarkullimin në magjistralen Prishtinë-Ferizaj. Kjo përshkak të rrjedhjeve të ujit.…

Paralajmërohet ndërprerja e qarkullimit të autobusëve nga Prishtina për në qytete tjera

Shoqata e Transportit Rrugor të udhëtarëve ka paralajmëruar se do të pushojë së vepruari i gjithë transporti i udhëtarëve. Kjo…

Orari i ri i autobusëve të Trafikut Urban në Prishtinë

Autobusët e Trafikut Urban në Prishtinë do të punojnë nga ora 06:00 deri në orën 19:00. Reduktimi i orarit të…

Qeveria merr vendim, ndalohet qarkullimi nga ora 17:00-06:00

Qeveria e Kosovës në detyrë ka aprovuar kërkesën e Ministrisë së Shëndetësisë për ndërmarrjen e masave për parandalimin dhe kontrollin…